eXTReMe Tracker

tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Kumpi oli ensin: muna vai asento?

Ristus ku o komiat kelit!
Noniin ja varma kesänmerkki onki noi ruoka-aikaan kotona olleet nuoretnaiset kesäpaidois. Anteeks MIKS pitää sulloa se talven aikana kaksinkertastunu ruho liian pienii paitoihi. Ja sit täysin syyttömien kulkijoiden pitää kattella niitä karseita uimarenkaita, jotka pilkottaa sieltä paidan alta.
Ja sit tietty stringit jalkaan ja juovuspäissää pyllistelee tonne puistoihi. Voi hyväjumala, siitä pitäs antaa sakot!

Ja sit toine kesänmerkkihän on noi rullaluistelijat. Rullaluisteluhan on muuten vallan mahtavaa, mut saatana ku ei niis oo kunnon jarrua (nojoo ohan niis se jarrupalikka, mut kuka helvetti sitä nyt käyttää?). Et sit ku ne liinat pitäs vetää kiinni todella nopeesti, ni vaihtoehtoi on suhteellisen vähän.
Oon kuullu et niillä periaattessa vois jarruttaa niinku hokkareilla, mut en oo sitä lähteny vielä koittaa. Paljo suositeltavampi tapa hädänhetkellä onkin vanha kunnon muna-asento! Tätä pitää kuitenki vähä reenata, ku se ei väldesti kaikilla tuu ihan semmosena ensirefleksinä. Mut tosiaan muna-asennossa kun vaa lasettaa joko päin kohdetta, tai sit mettään, ni ei ehkä satu yhtää!

Oonkin ajatellu lanseerata markkinoille Method Muna-asento -nimisen kurssin!
Tää on tietty aivan vitun kallis ja niin järjettömän trendikäs, et kauhia tunku nyt jo ku kaikki haluu mukaan. Siel kurssilla käydään läpi oikeaoppinen muna-asento ja sit opetellaan törmäämään siinä kaikenlaisiin esteisiin. Ja sit oikeenlaine hengitystekniikka siinä törmäyshetkellä.
Lopuks on tietty sit käytännön koe tuol liikenteen seas. Kurssin läpässeille annetaan vaikka diploomi ja munakuppi.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Höhhöh! Vain missin mitat täyttävät saavat siis käyttää kesävaatteita?
Ei hieltä haisevat nuoretmiehet häiritse sua ollenkaan?

8:33 ap.  
Blogger kispe said...

Tottakai kaikki saa käyttää kesävaatteita! Mut eiks sitä vois edes laittaa sitten sopivan kokoset kesätamineet?
En minäkään sullo ruumistani johonki äks-ässään..

Ja kyllä vaan mua häiritsee vaikka kuinka moni muukin kesäasia, mutta en ehtiny niitä kaikkia vielä luetella..
:)

10:15 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllähän se pistää hymyilyttämään kun nuori neitokainen tulee keveissä kesävermeissä pelastusrengas pikkuruisen paidankelkin ja piukeen hameen välissä hyllyen. Ensiajatus on että "Järkky! Eiks toi oo kuullut peilistä??!" Ja heti sen jälkeen "Hittojakos sitä minäkään stressaamaan miltä näytän, kun kerran tuoki tollaisen aladoobin kanssa kehtaa teputella ihan valtoimenaan". Sitten päätän armahtaa kanssaeläjät ja laadin ylle ainakin oikean kokoiset kesätamineet. Niitäkin kun kaupasta löytyy.

Miss Hoikkis

3:07 ip.  
Blogger kispe said...

Juu Ms Hoikkis, kaupasta luulis jokahiselle löytyvän myös ihan sopivan kokosia vermeitä.

Emminä sitten tiiä onkse toinenkaa äärilaita niin vitun ihkudaa.
Et tuolla sit jotku lyijykynän paksuset neitoset sipsuttaa postimerkki nännin päällä. Jos vaikka ite koittaa syyä samaan aikaan. HYI!

4:07 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Jees täähä onkelma ei oo ees mitenkää sukupuolirajotteinenkaa - tosin yleensä ne taitaa olla pikkase enemmä iällä ne äijät kutka kaliapunkerot sortseista ulostursuten pömppii kohti lähintä teraasshia... Vaika itelläki on tommone punkero, nii sanon kans HYI.

Noina mää oon (ehkä vanha, mut silti muute vaa) ilhmetelly tätä nykystä muatia - sekä kesä että talvi; housukankas o selvästi arvotavaraa, ku vyätärön kohalla o säästetty sillai, et housut loppuu siihe missä puntit o neulottu yhteen. Ja likkalapsien pikkarit ja kakkonen (juu, ja ykkönenki, melkeen) vilkkuu horosta suarana seistessäki, puhumattakaa siitä ku sit istutaa johki. Ja siis tätähä näkee nykyää talvellaki. Vois muute sanoo et ei palio päätä palella mut eipä toi siihe vaikuttakkaa - alapäätä voi kyä palella.

Ja tästä sujuvasti seuraavaan aiheeseen; kaupasta löytyvät vaatekoot. Nimittäi sehä o nii et nykyää vaatteite mitat o otettu hiphoppareilta ja anorektikoilta - miästenki ruuminverhoihi pätee hän, valitettavasti. Ja sillo tämmöne miähenkokone ei sit löyrä niitä sortsejaa mistää sokokselta tai toksmannilta, pitää mennä isoje miäste kauppaa. Missä kyä mum miälestä käy iha normaalin kokosia ihmisiä - vissiin siks ku ne ei enää saa muualta vaatteita.

Anteeks, mulla oli kauheesti nillitettävää, mut tää on mun lempiaihe; kikkanat vaatteet. Laihruttaaha ei voi. Tai voi, mut ei pysty. Kykenee.

7:38 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Juu, tikkukansa on taas asia erikseen. Kauhulla sitä kattoo, kun luut kolisten posket lommolla silmät kuopissa oleva ihminen (yl. nuori tyttö) kävelee vastaan. Meikkiksen kuntosalilla käy tällainen tikkuhyönteinen ja se treenaa ihan hullunlailla ja mua vaan pelottaa millon siltä katkee se jalka, jonka paksuin kohta on polvi tai sit se ohuen ohut käsi, kun se tempoo niiden laitteiden kans.

Grannen kans on katottu samaa. On aika vaikee löytää enään mistään housuja joissa ois vetoketjun pituus enemmän kuin 1 cm. Vako vilkkaa eestä ja takaa. Ei kiva. Totta on sekin, että vaatekoot ovat pienentyneet "eurooppalaisiin" mittoihin, kertoi mulle eräs vaatekaupan myyjä. Kun EU:ssa kerran ollaan. Entinen naisten koko 38 on nyt 40. Ei sekään kiva.

Miss Hoikkis

8:25 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home