eXTReMe Tracker

sunnuntaina, kesäkuuta 11, 2006

JuNppaa. Taikka kuole.

Noniin löysin sitten tänä aamuna itsestäni krapulageenin.
Onneks tätä tilannetta varten on kehitelty se kaikkien asentojen äiti, eli sikiö. Siinä on hyvä ihmisen päivänsä viettää.

Saatana kun se vallan hyvä paari, jossa tuossa yks kerta jo testailimme Listaa, on nyt pilattu! Vittu siellon varmaa kakstoista ikäraja. Ei mitään tolkkua siinä pienten lasten määrässä, mitä sinnekkin oli tuhatmäärin tunkenu. PRKL.

Niijoo ja osui sitten eilen vielä hieman tyhjä arpa kohdalle tuossa Tampereen keskipisteeseen siirtymisessä. Kas kun täällä on nyt joku tuonelan jumppa-weekend ja joku 11 000 jumppakissaa heittelemässä spagaateja ja kuperkeikkoja. Ni eikö nää sitten KAIKKI osunu just siihen saatanan teekooällän autoon, jolla me pahaa aavistamattomat, tavalliset ihmiset koitettiin eilen matkustella.
Otin tästä tapahtumasta muistaakseni kuviakin, mutta en nyt tiedä mihin fiksuun paikkaan oon kameran viime yönä tallettanu.

Sit se Suomen joukkue voitti ne kaunovoimistelukisatki eile. Ja kyllä muuten niillä tytöillä aukee sakset hieman toiseen tyyliin, kun tämmösellä tavallisella kulkijalla. Veikkaan et on ollu enemmänkin vientiä eileillalla.

Kun tässä nyt sitten palasin taas tajuihini, niin oon lukenu oikei päivänlehden. Tänään sieltä voiskin poimia uutisen Tanskasta, kun Bauhaussin jostai romppeista saa syövän. Mitenkä tätä kommentoi Bauhaussin Suomen edustaja, onko teillä myynnissä syöpää aiheuttavia työkaluja?
"Meillä ei myydä mitään vaarallisia tuotteita. Suomen Bauhausin valikoima on hyvin erilainen kuin Tanskan ja Ruotsin.
Niillä on yhteinen varasto, joten Ruotsissa ja Tanskassa on saatavilla paljon enemmän samoja tuotteita kuin Ruotsissa ja Suomessa"


Mitä?

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

"noniin lapset, kaikki sisään että oikeet ihmiset pääsee ravinteliin!"

tee kanssamatkustaja

10:38 ip.  
Blogger kispe said...

hahahaha...
Miten suusta mulahtaneet sammakot imetään takaisin?

12:04 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ryhmäluis eiku voimistelu ei oo enää ikinä sitä mitä se parhaimmilaa oli ku Sheppo "Hypinh-hnaru" Kannash ei selosta...

Ruotsin ja Tanskan Pauhhausseissa on eri valikoima kuin Suomen ja Ruattin Pauhhausseissa ei. Sehä oli iha selvästi sanottu. Mitä?

Kuule Kizpe kun sää oot nii usein ja paljon ja runsaasti aina miältä eri asioista, nii ooppas ny jotai miältä sellasesta asiasta, mitä mää oon tässä pariki iltaa tuskitellu; nimittäi toi Maapallon Potkupallokisoje Viralline Potkupallopeliväline. Siis, sehä näyttää iha siltä ku valkoseen kuulaan ois tervalla läästäröity kiinni naiste kuukautissuajia! Ja sitä nää rummenikket sit potkii silmät kiiluen.

Ei oo tervettä se.

No ny siä joku Itaalia ja joku Kaanaimmaa alkaa taas potkiin. Paskat, mää lähren saunaan ja uimaan - delhviinikelit päällä, HIP! hei.

10:15 ip.  
Blogger kispe said...

Granne, ehämmä ny jalkapallosta tiiä hevonpersettä.
Tosin eihä se tietty oo ennenkää estäny olemasta jotai mieltä.
Eiköhä toho jalkapalloteemaan päästä vielä täs joku kerta..

7:53 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home