eXTReMe Tracker

sunnuntaina, kesäkuuta 18, 2006

Jukolan veljekset

Juu heipähei!
Terveisiä vaan Jukolan viestistä. Kylläpä oli taas komiaa!
Siellä kirjeenvaihtajaki kiidätti viestiä taas melkosta hirvenloikkaa. Lopuks joutu vielä ottamaan kauhian spurtin kun loppusuoralla joku pyyhälsi ohitte ja sain jonkun pistoksen, että saatana mua EI ohitella! Sieltä sitten raketinlailla joutu suöksymään ohi viime metreillä. Sijakin oli komia reilu 300.

Ja mikä on parhainta tuollasissa isoissa urheilutapahtumissa, niin siellähän oli taas todella paljon hyvässä lihassa olevia urheilijapoikia ilman paitaa! Veri nais indiid.

Se mikä nois urheilukisoissa on aina vuorenvarmaa, on se kisakakkakellon kumina siinä hetki ennen starttia. Kyllä sen herkempiki vatta aistii et nyt on tosi kyseessä, et ihan turha koittaa lähteä revittelemään ilman riukula pit-stoppia.
Muuten tulee metsäkakka (tm).

Urheiluteemaan palataankin sitten ensviikolla oikei todenteolla. Siihen asti näkemiin ja kuulemiin.

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

On ne hurjia. Mua ei sais tonne mettään heilumaan trikoissa sitte millään, paitti ny varmaan juhannuksena tulee sellastaki harrastettua, mutta ei sentään selvinpäin. Nou nevö, evö.

Reittiviivan jälkeen suunnistuksesta tuli ihan skeidaa, ku piti oikein karttaa osaa lukea et löytäis jonkun ratsin metästä.

7:57 ap.  
Blogger kispe said...

Äläs ny!
Suunnistus on: hienoutta

9:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

miten tossa kuvassa kenelläkään ei ole mitään suojaglaasseja päässä..eikö ole suuri vaara että menee mettässä tikku silmään?

8:58 ip.  
Blogger kispe said...

No eikai sitä ny tarvi suoraa niihi oksiin juosta..?

10:29 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Saisko tänne nyt sitte vielä teidän sijalle 300 sijoittuneen tiimin kuvan? Ankkuri etualalle, kiitos. Ja nimmarit mukaan, ok?

;)

10:31 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Juu fikka ehottomasti toho näkyville!

Mitä päästettiinkö Kispender oikee angguriks - niinku, hyväks lopuks upottaan kaikki? 8D

Pärkkele, sullon ollu pelkkää herggua se meno, sentää näkeeki jotai. Tää oli kaks kertaa Jukola(uta) viestissä ja aina pistettii keskelle yätä rämpii (melkei) pimeesee. Varmaa siks ku mää nään yhtä hyvi päivällä ja yällä. Siis en mitää. Ilma rillejä o turha yrittää ja rillithä tiätty vetää sit tuhanne huuruu yäkäasteesta ja vartalon eritteistä. Toivo oli pakko pistää siihe et eellä meniöillä olis valkoset pökät et näkis ees sen valkosen perseen vilkkuvan jossain nii tiätäis, et sinnepäin. Nii eksyy helpommi.

Siis tarviiha siä puuta päi juasta, tyäntää jo ennestää kolhuset kintut kaikkii piäniinki rakoihi ja kiven koloihi, repiä korvalehrestä pualet puun oksaan ja upota suaho vyätäröö myäte. Ei se muute oo suunnistusta. Sit maalissa revitää ihoon kiinni rullautuneita teippejä irti niklo eiku nilkoista ja kirotaa miähekkäästi kovaa äänee ku ihokarvat lähtee mukana. Äijärastit! ARRR!

1:28 ap.  
Blogger kispe said...

Joo nimmareita ja kuvia tulee postissa kaikille lukijoilla lähipäivinä!

Määki oon pari kertaa juassu oikei yöllä Jukolas ja se on kyl huimaa!
Siellä sai kilvotella ihan tosissaan pappojen kans, sijalla 700. tms

Ja todentotta! Kesän säihkysääret saa aina loppusilauksen suunnistamalla, sit vaa pousailee tonne trendikkäille terasseille minihamees.

10:03 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home