eXTReMe Tracker

keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006

Surf, sex and rock'n'roll

Ooh! Olin eile zurffimas Yyterissä. Jumalauta ol hianoo!

Surffaamises, niinku muissakin lajeissa, on tietty tärkeintä aluks hankkia ne oikeet varusteet. Tässä tapauksessa kandee ensin hakea kaupasta jotain surfhair-keeliä ja sit surffisortsit. Jos on rahaa, ni ostaa hienon merkkiset. Jos ei oo, ni ihan hyvin käy myös semmoset Patistiinin Onnea Hervanta -sortsit.
Sit kandee hankkia semmone avolava-auto vielä ja liimailla jotai tarroi siihe, ni alkaa menee jo ihan täydestä. Sit vaa tepastelee siel pitkin piitsiä ilman paitaa, tukka merituulisotkus ja kertoo kaikille et oottelee sitä mahtiaaltoo, joka kuulemma illemmalla tulee.
Helppoa ja mukavaa! Ja salettii tulee pisteitä!

Noniin mutta nyt sitten siihen luvattuun festarioppaseen. Tää nyt ehkä tulee vähä myöhäs, ku kesän kinkereistä on jo monet pidetty. Mutta nää ohjeet pätee enskesänäki.
Eli, suurin ongelmahan ihmisillä on, että mitä sinne rokkenrolliin oikei pitäs sitten ottaa mukaan. Tää on iha selkee (ja ohessa oikein tuommonen havainnollinen kuva!).

Festareille mukaan:
1) KALIAA
Oikean määrän optimointiin on olemassa laskukaava:
Mieti perusravinteli-iltaa ja hahmota nautittu alkoholin määrä.
Kerro tämä luku festaripäivien määrällä, sekä festarikertoimella 1,7. Pyöristä aina ylöspäin.

2) KORTSUJA
Hahmota viimeisen puolenvuoden pistesaldo. Tämän verran niitä on vähintään otettava reissuun. Ja ihan turha kenenkään alkaa vinkua, että "emmää käytä". On se paljon kivempi taas juoda aamulla lisää kaliaa, kun ei kasva joku sisilisko ikenissä.

3) LEMMENVILTTI
Vilttiä parempaa festarivermettä ei ookkaan. Sen päällä voi lempiä ja kun siihen käärityy, ni on ihan sama olo, ku olis teltassa makuupussin uumenissa!

Kotiin sensijaan voi jättää mm:
* arkihuolet
* puolison
* omaisuuden

Jotkut sitten panostaa ja ottaan lisäks mukaan vaihtokalsarit ja makkaraa.
Ja eikun vaa rokkenrol!
Täältä tullaan Ilosaari.

8 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mä en oikein pitänyt sun festarivinkeistä... :(

2:21 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Lemmenviltti <3 <3 <3

4:10 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Kyllä noilla pärjää näillä keleillä! Nestehukkaa kannattaa välttää ja tuolla kaavalla se varmasti onnistuu! Eikun vaan lemmenviltti kohti Joensuuta! Rok rok!

Minttu

1:38 ap.  
Blogger kispe said...

Todentotta! Valtavan hyvin tuli taas oltua sikinsokin koko rokki.
Välikuolemakin vei naisen vaan kerran sunnuntaina.
Vielä ku löytäis kotio..

12:22 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Pikkuhiljaa hyvä tulee :) Ja kukapa sitä rokissa olisi laskokset vimosen päälle ojennuksessa. Siitä lähdetään, että tukka heiluu :D

Minttu

12:53 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Nii ne makkaratha kuuluu sit rillata tyhjiöpakkauksineen...

Moneskoha kesä jo ilma vestareita... Ny oli tarkotus ottaa ittee niskasta kiini ja paatittaa (siis veneillä) noitarokkiin mut oli just sinä peerjantaina perustuste valuhommaa ja siinä määri railakkaasti tuli temuttua et oltii sit iha valmista kauraa yhe saunakalia jälkee. Jos jotenki olis erehtyny lähtee nii sese vasta ihme olis ollukki jolsei olis ruariin urvahtanu...

Noh, josko ens vuanna TAAS menis Puistoluussii... Ketähä siä esiintyis?

12:51 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

hiiå hoi kispe!
pitkäst aikaa taas lukasin kuulumiset ja festvinkkisi. eiks toi 1,7 oo aika pieni kerroin, kun festareil on mul ainakin ollu tapana tankata tasaseen tahtiin, joten kyl se yli kakkosen helposti menee.
hieman hymyilytti noi äskeisen tekstin piiloläskien avautumiset... sitä saa mitä tilaa, sanoisin mä. apua, tän kommentin jälkeen mun ulko-ovel on varmaan puntarinvahtaajien mielenosoitus.
mä olin kans mummilas just viikon uimas, saunomas ja syömäs, oli parhautta. kyllä ne mummit osaa hemmotella kaupunkilaislapsosia :)
ei muuta kuin pisamaista kesän jatketta kispelle! toivoopi:julie

1:51 ip.  
Blogger kispe said...

Julie, niin tuo kerroinhan vaikuttaa melko pieneltä... mutta siinä on huomioitu se ravintolaillassa tapahtuva ns.piilokulutus, eli ne kaikki tuonelan paukut joita on vielä tilailtu siinä vaiheessa kun valot on päästä himmenneet.
Tosin tottamooses kannattaa kakkoskertoimella kaliaa mukaan pakata, jos siltä tuntuu! Ittekki heti tokan päivän aamuna olin jo mäyräkoira ostoksilla.

Ja mummolle terkut!

Ja Minttu, todentotta! Sinä sen sanoit! Tukka heilumaan! :)

9:24 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home