eXTReMe Tracker

torstaina, syyskuuta 21, 2006

Kotimaan uutisia

Täällä Tampereella on nyt joku saatanan huippukokous ja kyllä on niin perkeleen turvallista näiden erinomasten tärkeiden huippuihmisten olla, ku täällä on varmaan kaikki Suomen poliisit tuolla risteyksissä kaivelemassa nenäänsä.

Se mitä kispe ei taas käsitä, on et miks jonkun pääministerin henkikulta on aina niin helvetin paljo tärkeempi, ku iha normijamppojen. Et jos Hervannan Pelimannit kokoontuis tonne Tampere-talolle joku viikko, ni epäilen tulisko niille poliisisaattue Lapualta saakka.
Ja toisekseen ni voi vittu kiinnostaako jotai sheikkiä lähettää ohjuksensa Tampere-taloa kohti, ku siellä o joku Jugoslavian apulaismaatalousministeri kavereineen kokoustelemassa.

Niija tamperelaisten turvallisuus on tottakai myös enssijalla. Tuolla o vittu puolet keskustan liikennevaloista keltasta vilkuttamassa. Saatanan kiva sitte mennä sinne kolmion takaa kääntyilemään vasemmalle. Ja se liikenteenohjauksen peruskurssin käynyt valkohansikas seisoskelee siinä sivummalla mustaamakkaraa syömäs.

Nomutta, sitten tärkeämpiin uutisiin.
Viivi Avellan on ny julkassu Sinkkunaisten ohjekirjan. AHAHAHAHAHAHAHAHAH
voi saatana.
Sitä vielä kuvailtiin oikei, et välillä jopa hulvaton ja ronski. Voi sniif.
Viivi Avellan, siis tää hemaseva heNpukka, joka omasta mielestään on joskus deittaillu sitä jotain jalkkistähtee, ni varmaan tietää aivan kaiken sinkkunaisten hulvattomasta ja ronskista elämästä. Ja onkin paras antamaan vinkkejä.
Veikkaan että se nainen ei oo koskaan ees raijannu paarista ketään irtopistettä kotiinsa. Saati sitte pannu sitä.
Kirjan sanoma oli kirjailijan mukaan "Go girl!", eli suomeksi "Sakset auki!".

Noniin. Ehkä kispekin julkasee vielä joulumarkkinoille rakkausrunoteoksen.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jeah, iskit naulankantaan! Sekä tuossa Tampereen turvallisuudessa että kirjailija Viivi Avellanin kohdalla.
Mullakin oli tosi turvallinen olo, kun yritin kävellä rautatieasemalta Stockalle liikennevalojen vilkkuessa keltaisena.

1:13 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Juu ja kyseisen hengentuotoksen julkituojahan on jyrkästi eri yhteyksissä kieltänyt, että kirjan päähenkilö mitenkään liittysi häneen itteensä.

No perkelettäkö piti sitten mennä nimeämään henkilö Viiviksi!? No, tietysti sen takia, että saadaan edes jotain keskustelua aikaiseksi. "Onko se Viivi oikeesti tommonen..."

Kun kerran on ensin ilmoittanut, että innoittajana kirjalle on toiminut Sinkkuelämää tv-sarja, niin lienee jo etukäteen selvää, että sisällöstä ei ole mitään keskusteltavaa. Kun sitä ei vaan ole. Siis sisältöä.

8:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Se sinkkuelämää on varmaan jenkkilän ahdasmielisessä miljöössä
raju. Täällä se on lähinnä päälleliimatun huvittava.

Eiks toi Viivikään sit enää tuu toimeen muulla, kun fiksut hommat hylkäs. Nyt siit tulee sit oikeen hömmppäkuningatar keltaseen lehdistöön. No saapa nauraa Viivi matkalla pankkiin, kun perheenemännät sen ostaa kaupoista kuiteskin...

8:49 ap.  
Blogger christer sundqvist said...

Nyt minua harmittaa: Jäin kuuntelemaan Viivi Avellanin haastattelua Turun kirjamessuilla lähes 20 minuuttia kun suurenmoisia kirja-aarteita olisi ollut selattavana ja ties mitä muita laadukkaampia esiintyjiä olisi ollut tarjolla sinä aikana. Viivin kaltaiset mitättömyydet ryöstävät tällaiselta tollolta kuin minulta mahdollisuuden nauttia laatukirjallisuudesta vähän samaan tapaan kuin roskaruoka vie ymmärtämättömältä mahdollisuuden ruokailla terveellisesti.

10:25 ip.  
Blogger kispe said...

hahahaha
eikö se ny noin normijärkiselle oo sanomattakin selvää, että Viivin haastattelun aikaan kandee tehä jotai iha muuta kun seurata sitä..
:)

11:06 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi Kisssi ku sä osut aina kantaan naulan! Meillä on muuten jotain yhteistä!! Minäkään en pidä sitä ämmää juurikaan tai oikeestaan yhtikäs minään.
Viivin viihdeuutiset... ....voi ei

2:21 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home