eXTReMe Tracker

keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Arkistojen aarteita 2005 - 2006

Noniin kun vuosipäivä lähestyy, niin aattelinkin vetää yhteen vuoden saldon.
Blogin kantavina teemoina läpi vuoden ovat olleet 1) purnaus ja 2) kakka-jutut. Olenkin pettynyt kun tuonne blogilistan hakemistoon
ei ole ilmaantunut muita alanharrastajia.

Kispen blogissahan ei yllättäen mitkään pikkupenskat arvo palkintoja sadannelle kävijälle, vaan tämmösistä tunnustusten jakamisista huolehtii tietenkin kispe itte.

Ensinnäkin haluaisin jakaa erään noutamatta jääneen palkinnon.
Tuolla viime syyskuun 26.päivä (yllättäen en nyt saa sitä linkitettyä tähän) eräs rohkea pelimiehen alku ilmoittautui, kun kyseltiin niiden miesten perään, jotka pistelevät Eka Kerralla takaapäin.
Tästä ansioituneesta suorituksesta olis vieläkin jaossa pelimerkki kyseiselle anonyymille. Yhteystiedot vaan tuonne sähköpostiin!

Sitten on jaettava myös Typerin kommentti -palkinto. Tämä menee *tattada-daaaa* Nainen ratissa:lle, oivasta kommentoinnista, kun kispe kertoi nähneensä rantautuneen hylkeen Hervantajärven hietikolla.

"Olet hemmetin fiksu likka. Olen pettynyt läskirasistisiin kommentteihisi, koska läskit ovat tällä hetkellä nettifoorumeiden vapaata riistaa, enkä olisi uskonut sinun moiseen alentuvan.

Tämän lisäksi joku ihan normaalipainoinen teini voi tekstiäsi lukiessasi kuvitella, että olet tarkoittanut häntä. Syömishäiriöihin taipuvaisen mielestä jo 55-kiloinen voi olla läski ja "hylje"
."

Hahahahahahahah voi kristus :D
Kiinnostaako minua, mitä joku ongelmainen teini ajattelee kispen blogia lukiessaan? Tai joku kukkahattuilija?
Entäpä niiden podareiden tunteet, joista olen joskus muutaman jutun lohkaissut!
Nojuu, tämän palkinnon voin jättää vaikka taksin takapenkille, kun seuraavan kerran juovuspäissäni Hervantaan päin matkustelen!

Lopuksi on julkaistava uudelleen, het ensmäisessä kirjotuksessa muinoin julkaistut Sinkkunaisen ohjeet. Nää pätee edelleen.

1. Ole aina valmis
2. Ole aina käytettävissä
3. Ota suihin
4. Anna kakkoseen
5. Älä kysele
6. Älä soittele


Huomena sitten juodaan kakkua ja syyän bullaa. Tervetuloa etenkin kaikki blogissa mainitut henkilöt, sekä kommentaattorit.

11 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Onnea kispeblog yks vee!

5:18 ip.  
Blogger kispe said...

eiku HUOMENA vasta o kestit!
teretulemast

5:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Joo, täällä on oikein kansanjuhla järjestetty Kispen Blogin vuosipäivänä. Jengi kuseskelee pitkin katuja ja baareissa tehdään daidetta. Näin täällä...

7:33 ip.  
Blogger kispe said...

Jeh!
Karnevaalit ne olla pitää!

8:32 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No jo vain! Oikein hienosti on tässä kuukausi jos toinenkin vierähtänyt Kispen blogin parissa. Työkaverit ovat kattoneet hitaasti, kun oon hirnunut työhuoneessa näille jutuille. Kuuluvat kukkahattu- ja rallimies -kategorioihin, joten eivät osanneet antaa näille jutuille niille kuuluvaa arvostusta. Onnittelen sitten huomenna ihan virallisesti.

Minttu

9:47 ip.  
Blogger nainen ratissa said...

Taisi vähän kommenttini häiritä, kun oikein erikseen piti vielä kyhätä siitä merkintä. Tämä taitaa olla elämäni ensimmäinen (ja todennäköisesti viimeinen) kerta, kun minulle annetaan kukkahattutäti-status. Kiitos siitä.

Äläkä huoli, en taatusti mainosta sinua omassa blogissani.

3:21 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Aijai kispe, ei kantsi suututtaa noita taksikuskeja, tai et ehkä tulekaan taksilla enää Hervantaan (korkeintaan muiluttaavat sut itä-rajalle)

8:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Että voikin joku olla noin jumalattoman pikkumainen ja herkkänahkainen (=nainen ratissa)!!!! Aivan uskomatonta.

Onnea ja menestystä yhdelle kaikkien aikojen parhaista blogeista!!! Keep up the good work, Kispe!

Minttu

8:55 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Voi kiitos! Nää on sun tarinoinnit piristää päivää kummasti! Jatka samaan malliin!

--taitoniekka--

11:47 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

jyväskylästä tervehdys! kiitos hauskasta ja riittävässä määrin epäasiallisilla linjoilla rönsyilevästä blogista. nim.puolen vuoden asiakas

12:04 ip.  
Blogger kispe said...

Juu kiitoskiitos.

Ja ziiz voi ei, itken ehkä itseni uneen kukkahattujen takia..
hahahaha

1:08 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home