eXTReMe Tracker

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Halleluujah

Noniin. Olihan se mukava lähetellä viimeyönä CAROLA MI ARSE -viestejä ruotsalaisille kavereille.
Suomen edustaja sitten meni ja rikkoi rajoja. Kuten esimerkiks asukoodia. Euroviisujen ainoa ja oikea asuhan on kokovalkoinen puku. Onneks tätä sääntöä sentään suurin osa maista ymmärsi noudattaa. Huomasitteko muuten, että Espanjan edustajat olivat oikein hakeneet Sotkasta Gaardemaisterit rekvisiitaks!
Nojoo onneks on sit kotikisat ensvuonna, ni voidaan biisien välissä näyttää klippejä Suomenmaan nähtävyyksistä. Ehdotan listalle ainakin seuraavia:
* Suomen Rehun torni Nurmossa
* Jyväskylän hyppyrimäki
* Hervannan vesitorni.
Edustajakshan sinne tottakai valitaan sitten taas joku saatanan tom tom to tom tom tom ja FINLAND - TSIIIIROU POINTS!

Kun eihän noita viisuja nyt muuten kestäs kattoa, ni siihen oheen onkin kätevä virittää tietovisailua kulloisenkin esiintyjän kohdalla. Kuten "Mikä on venäjän asukasluku?" (142 milj.) ja "Luettele Moldovan naapurimaat" (missä vitussa on Moldova). Vastaukset kaikkiin pulmiin löytyy tietenkin intterkuuklesta.
Ja sit jos ei jaksa kattella niitä päätä huimaavia koreografioita, ni sit voi ruudulle laittaa pyörimään esiintyjän tekemän pornoklipin, kuuluuhan se laulu sieltä taustalta kuitenkin.

PS. Kuinka moni suomalainen on aikasemmin kattonu Euruviisujen pistelaskennan uusinnan?

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Vaikken mikää heevimiäs ookkaa, nii kaikki kunnija vaa Loortille - väittävät että piisillä ei oo mitää väliä ku kaveri näyttää Freddy Kruegerilta (tai vanha pitsamiäshä o iha nössö Putaansuun rinnalla) mut mites sit nää kaikki (siis kaikki) muut maat ku niillä on noita naisvoimistelijoita siä taustalla vilauttamassa vuarotelle pepaa ja posaa - ei kai siinäkää sillä piisillä nii väliä oo? Kuha raihaset hytkyy.

Älä ny, tomtomtom (no mitämitämitä?) oli tätä enne meirä paras saavutus - olikse ny viires tai jotai. Sen sijaa musiikkitaiteilija Kojo ja kappaleensa Nuku Pommiin o näitä lekentaarisia Finlandé - zéro points - vetoja. Tai sitte se Jammajammajammajamma.

Suamemmaa nähtävyyksii oisin ehottanu "Kulttuurin kehtoo, Kuljun kaatopaikkaa", mut sitäkää ei oo enää olemassa.

6:50 ip.  
Blogger kispe said...

Mun henk.koht suosikki on kyllä Eläköön elämä!
Sitä on mainiota hoilottaa kalianjuonnin ohessa

11:59 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home