eXTReMe Tracker

torstaina, toukokuuta 25, 2006

Tipi tii!

Ooh ei yhtään ITTE OOT PASKA -kommenttia edelliskirjotuksen jälkeen. Haha.
Mutta voi kauheaa, äsken bussissa haisi paska! Joku inhottava epä-ihminen oli PIERASSU siellä! Ei niin saa tehdä! Jumalauta ihmiset, jotka pieree linja-autossa pitäs laittaa lihakoukkuun roikkumaan!

Niin kävimpä tosiaan taas Jyväskylässä, siellä on aina yhtä hienoa. Ja oikein kevään ensmäisissä, ihkaoikeissa suunnistuskilpailuissakin! Jo oli komiaa taas porhaltaa hirvenlailla kuusten seassa. Melkein voitin. En ollu ees viimene. Sääkin oli kun morsius, vettä ripotteli vaakasuoraan ja elohopea kutitteli kymppiä. Mainiota.

Niijoo nyt kun on jos minkälaista kansalais-adressia sen Loordin ja euroviisun ympärillä, niin jossai kuulemma saa ehdotella jo kaikkea niitten enskisojen järjestelyihin liittyvää. Mulla olis oikeestaan mielessä jo pari ehdotusta, et missä ne kisat sitten voitas pitää, kuten
1) Kaisaniemen kentällä, ulkoilma-viisut!
2) TTY:n Konetalon salissa K1704, sinne mahtuu satoja, ellei TUHANSIA ihmisiä tenttiinkin, tuplasti enemmän sit viisuihin.
3) Tuurissa, Keskinenhä vois rakentaa MILJOONA-hallin, johon mahtuu MILJOONA ihmistä!

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Itte oot paska!

Noni, olipas hauska.

8:29 ip.  
Blogger kispe said...

Haha liia myähää!

9:13 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olinkohan se mää siälä pussissa? Millä onnikalla sää ajelit? Meinaa aikas hyvi toimii toi aineevvaihrunta - ja aineetonki vaihrunta. No, saat tulla kokeileen nostaan mua lihakoukkuun - mut ota kavereita mukaa, puntari rutisee sarassakolmessakympissä... =)

Ei älkää ny milioonakeskise järjestettäväks niitä kekkereitä antako, kummiski kekkaa joku ministeri kerätä arpajaisveroo siitä... Tai mitä se mulle kuuluu, jos joku keskone maksaa pilkki- ja laulukilipailuistaa veroo.

Suunnistus oli mun lempparilajeja, ku iso miäs o muute surkee juaksee, mut kartta kourassa jotenki pärjäs piänemmillee. Niin kaua ku nilkkoje nivelsiteet kesti. Tai yhtä palaa ne o viäläki, mut o venyny ainaski meeetrin.

9:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Myydään ne kisat Ruotsiin. Ne osaa. Meillä joku kauhea Ekku Peltomäki kuitenkin pilaa ne.

3:00 ip.  
Blogger kispe said...

Mitäs jos Nykäsen Masa juontais ne!
Niijja voishan se vaikka laulaakki

3:04 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

10:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home