eXTReMe Tracker

maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Kataströöffi?

Nonyt on sit joku piispa luonnehtinut kansainväliseksi katastrofiksi kun siellä ny yhestä kirkosta palo katto. Voi nyt vittu. Onko taas vähä suhteellisuudentaju kadoksissa? Alkaako nyt tulvia katastrofiapua YK:lta ja kaikissa EU-maissa laitetaan keräykset pystyyn, jotta tästä karmeasta, maailmaa ravistuttavasta onnettomuudesta selvitään?
Jos nyt oikei miettii, ni mitä saatanan väliä sillä on, jos nyt yhestä kirkosta palo katto? Tuollahan Pälkäneellä on seissy se yks kirkko ilman kattoa jo monta vuotta. Ja iha hyvältä se näyttää. Traagisempaahan se olis jos vaikka Mikontalon katto palais, siellä sentään asuu ihmisiä.
Nyt ei heru sympatiapisteitä. Ei.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tollanen Kirkon katon polttelu ei juuri uutiskynnystä ylittäs,ellei oltais Suomessa. Ootahan vaan niin tääkin tapahtuma saadaan Lordin piikkiin meneen. "kansa kattokkaas niin hullaantui sellasesta saatananpalvonnasta ,että päätti sitten kirkon polttaa" Voin vaan kuvitella, että lehdessä (7 Päivää tms.) lukoo ens viikolla: Make 17v. poltti kirkon kun oli kuunnellu 8 päivää putkeen Lordin levyy käänteisenä ja oli sit Make ihan varma että sanois käskettiin tekeen niin. Sanokaa mun sanoneen . Näin käy.

4:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

11:07 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»

10:57 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home